201205 BART EN MARIJKE LUSTEN GRAAG PATATJES ILLIASTEIRLINCK 13

Hoeveverkoop

Met onze passie en ervaring, die door de generaties heen werd doorgegeven, telen we héél wat lekkers op onze boerderij. Aardappelen, grondwitloof, ajuin en verse koemelk worden met heel veel zorg en een groot groen hart gekweekt.

Aardappelen

Soorten:

  • Frieslander (vroege soort)
  • Charlotte (bewaaraardappel) - vastkokend
    De goudgele schil en het langwerpige uiterlijk is zeer typerend voor deze vastkokende aardappel.
    Door zijn fijne structuur behoudt de aardappel na het koken zijn vaste vorm.
    Dit maakt hem heel geschikt als kookaardappel en voor de bereiding van salades.
  • Fontane (bewaardaardappel) - zachtkokend
    Deze bloemige aardappel heeft een neutrale smaak.
    Door zijn losse structuur valt de aardappel na het koken gemakkelijk uit elkaar. Dit maakt hem heel geschikt voor de bereiding van puree, frietjes, soep en soufflés.

Verpakking:

  • 5 kg
  • 10 kg
  • 25 kg


Kramon Boeren Met Klasse DSC2799 Version 2

Grondwitloof

Deze wintergroente wordt geteeld vanaf begin november tot eind maart. Wil je mooie gelijke kropjes witloof, kan je kiezen voor 1ste klasse grondwitloof. Mag er een hoekje af zijn ;-) dan is onze 2de klasse ook perfect geschikt om te gebruiken voor soep, rauw gesneden, ...

DSC 0239

Aardappelen

Soorten:

  • Frieslander (vroege soort)
  • Charlotte (bewaaraardappel) - vastkokend
    De goudgele schil en het langwerpige uiterlijk is zeer typerend voor deze vastkokende aardappel.
    Door zijn fijne structuur behoudt de aardappel na het koken zijn vaste vorm.
    Dit maakt hem heel geschikt als kookaardappel en voor de bereiding van salades.
  • Fontane (bewaardaardappel) - zachtkokend
    Deze bloemige aardappel heeft een neutrale smaak.
    Door zijn losse structuur valt de aardappel na het koken gemakkelijk uit elkaar. Dit maakt hem heel geschikt voor de bereiding van puree, frietjes, soep en soufflés.

Verpakking:

  • 5 kg
  • 10 kg
  • 25 kg



Grondwitloof

Deze wintergroente wordt geteeld vanaf begin november tot eind maart. Wil je mooie gelijke kropjes witloof, kan je kiezen voor 1ste klasse grondwitloof. Mag er een hoekje af zijn ;-) dan is onze 2de klasse ook perfect geschikt om te gebruiken voor soep, rauw gesneden, ...

Garlicss